Skip to main content
European School Education Platform
News item

Çmimet evropiane eTwinning: Fituesit 2022

Kemi kënaqësinë të shpallim fituesit e konkursit të këtij viti të Çmimeve Evropiane eTwinning.

Nga 1824 projektet e dorëzuara, do të gjeni një listë të fituesve të pesë niveleve më poshtë, të cilat financohen nga programi Erasmus+ i Bashkimit Evropian. Këto projekte janë shembuj të shkëlqyer të punës së përbashkët dhe arritjeve të shkëlqyera.

Urime fituesve dhe shkollave fituese!

Konkursi është i ndarë në pesë nivele: 

Më shumë rreth këtij teksti burimor

KATEGORIA MOSHA PËR NXËNËS DERI 6 VJEÇ

Fituesi: STEAM Preschool Academy
Kandiduesi: ENGINEERS OF THE ECOSYSTEM

KATEGORIA MOSHA PËR NXËNËS 7-11 VJEÇ

Fituesi: eTwinners as pros
Kandiduesi: Around the world with friends

KATEGORIA MOSHA PËR NXËNËS 12-15 VJEÇ

Fituesi: The "DISCONNECT - Dive Into Social Communities Or Networks Navigating Everyday Completely Truthfully"
Kandiduesi: On the edge

KATEGORIA MOSHA PËR NXËNËS 16-19 VJEÇ

Fituesi: eTw-T-R-A-I-N
Kandiduesi: A Speech Which Can Reach

ARSIMI DHE FORMIMI FILLESTAR PROFESIONAL

Fituesi: SAGE : Solutions Against Greenhouse Effect (Erasmus+)